4 for 3 hos Boozt sidste dag i dag

Boozt collage

Reklamelinks: 12 34567 8910 – 11121314

Flere onlineshops kører sidste udsalgs spurt i denne weekend. Zalando lokker med minus 70%, Booztlet har fri fragt ved køb over 799,- og Boozt kører med køb 4 betal for 3. Jeg skulle derfor lige ind og se hvad de havde af gode ting. På collagen har jeg samlet de ting, som jeg gerne ville have i min garderobe.Jeg er ret glad for at handle hos Boozt, der er hurtig levering og servicen er helt fin.

Det var et lille hurtigt pip fra mig. Jeg håber I alle har haft en dejlig weekend, og er klar på en ny uge. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme lidt ud igen. Hele weekenden har vi brugt på, at rydde op og gøre rent i krogene. Det er utroligt hvad vi får taget med hjem nogle gange, ellers også så gemmer man lige en kasse eller en æske. Men med et dejligt rent og op ryddet hjem, kan vi tage fat på en ny uge.

Hvad jeg ville købe fra Boozt

Hvis jeg skulle købe noget i dag, så ville jeg helt sikkert gå efter de smarte sweatshirts på collagen. Specielt den fersken farvede med palmerne er virkelig fin, både til jeans og nederdel, men også bukserne nr. 5 ville være et godt match. Strik nr. 9 er også en meget populær sag, så jeg var helt overrasket over, at den var endt på tilbud. Hvis du ikke er hurtig nok, og ellers er ferm med et sæt strikkepinde, har jeg set flere strikkeopskrifter på den slags strik. Strikken burde også ende på en noget billigere pris, for der skal nogle meget dyre garnnøgler til, for at ende i det prisleje. Det kunne være jeg skulle lave et lille strik din egen strik indlæg

Skriv et svar