4 skønne nederdeler fra Nelly

Nelly Nederdeler

PeachSort læderlookOrange Sort

Reklame – Indlægget indeholde affiliate links//Hver dag åbner Nelly en låge i deres julekalender, og i dag var det fest tøj. Jeg skulle selvfølgelig forbi og kigge, mest fordi de lokkede med 30-50%. Udsalget gælder både nederdeler, kjoler, sko og tasker. Men jeg kiggede mest på nederdeler, og de her 4 faldt lige i min smag.

Selvom jeg altid kredser omkring sort, er der farver jeg ikke kan få nok af, en af dem er peach. En glad sommerfarve, som jeg faktisk har i min garderobe – men jeg kunne altså godt bruge en nederdel. Jeg ville style den over vinteren med sorte leggings og en sort strik. Sammen måde ville jeg style den orange nederdel, den er virkelig også flot i farven.

Sorte Nelly nederdeler

Sorte nederdeler kan man aldrig få for mange af, og de her 2 har jeg ikke noget der ligner i skabet. Selvom læderlooket tiltaler mig mest, er den spanske pasodoble nederdel også tiltalende. De vil passe perfekt til mine røde strikbluser, rød er nemlig også en af mine sikre farver 🙂 Et af mine fortsæt for 2018 bliver helst sikkert, at gå i flere farver. Derfor er den peach nederdel da som skabt, både til vinter, forår og ikke mindst sommer.

Husk at I stadig kan nå at deltage i konkurrencen lige her.

One Reply to “4 skønne nederdeler fra Nelly”

Skriv et svar