4 valentinsidéer fra radbag.dk

Reklame//Den 14. Februar er det valentinsdag, ikke noget vi fejre hjemme hos os, men nu hvor vi har et barn der går i skole, så tror jeg at dagen vil komme snigende ind hos os. Det er jo en god mulighed for skolen, at sætte omsorg og næstekærlighed på skemaet. Normalt har vi sagt glædelig valentinsdag til hinanden, måske drukket en flaske champagne og set en kærlighedsfilm. En kærlighedsfilm er i min mands øjne også The Bounty Hunter. Jeg ved ikke om I har set den, men min mand havde købt den til vores bryllupsdag et år. Ja så skulle vi rigtig hygge, og se vellykket ægteskab på skærmen :-)
Vi sætter mere en gang selvforkælelse på skemaet, jeg vil derfor dele et par små gaveideer som jeg ville sætte stor pris på.

Tid til kærlige tanker med gaver fra Radbag.dk

Hos Radbag.dk har de samlet en hel kasse med valentinsgaver, blandt andet er forkælelsesgaver som skønne kærlighedslys. De findes i 2 varianter, med fine romantiske tekster. Du kan vælge imellem “I would say ‘I do’ again a million times” og “You are my favorite partner in adventure”. Duftlysende er af vegetabilsk stearin, og har et eksklusivt look med trælåg. Min favorit er den med teksten “You are my favorite partner in adventure”, vi tager også på mange eventyr sammen herhjemme.

radbag.dk
Imens jeg drømmer mig væk på kommende eventyr, kunne jeg godt bruge sådan et afslapningssæt. Efter et par hårde uger med årsregnskab, vil både en ansigtsmaske, en hårkur, en god fodcreme og lidt til de trætte øjne gøre underværker. En lille sjov ting til lidt mere selvforkælelse, er den pustende abe, der blæser dine negle tørre. Det er en hyggelig lille tingest, jeg har den som abe, men den fås også som enhjørning eller som hund. Den blæser ikke særlig kraftigt, men den gør tørretiden lidt sjovere.

radbag.dk

En anden sød gave, er de her små planter i trækube. Jeg er vild med at gro planter fra bunden af. Der er noget helt særligt og meget livsbekræftende i, at se ting spirer. Det symbolske i sådan en gave til valentinsdag, kunne være at planten skulle være symbol på den voksende kærlighed imellem 2 mennesker.

Det var mine 4 ideer til mindre valentinsgaver. Fejrer I valentinsdag?

Skriv et svar