8 bombere til min garderobe

8 Bombere

DenimLyserød Hvid blondeLys bomberMørke blå Blå striber SortMetalik

Jeg er ret glad for bombere, jeg syntes de kan noget andet end den klassiske blazer. Som også er rigtig god, men jeg syntes altså at lokket får et godt tvist med en bomber. Jeg har selv en bomber med pailietter, den skal få et  hvert kedeligt look til at shine, men den passer også godt til et mere klassisk outfit. Det er en total keeper i mit skab – og så er det slevfølgelig et udsalgs kup. Endnu mere win win!

For 2 uger siden modtog jeg den lyserøde bomber, den var virkelig fin, men noget deform! Derfor røg den straks retur. Men jeg syntes desværre det er et tilbagevendende problem med bombere, især dem i polyster eller nylon, der er ikke noget der holder faconen på den. Jeg bruger mest mine bombere åbne som en slags cardigan eller blazer, derfor vil jeg gerne have at formen holder og ikke poser for meget. Nu bliver jeg sikkert også kræsen og meget forvent, men når man nu har en bomber der bare spiller max derhjemme, så sættes baren bare lidt højt.

De 8 bombere fra Zalando

Her har jeg fundet 8 bombere som jeg er ret vilde med. Den lyserøde har som sagt været forbi på hjemmeadressen, men den røg retur desværre. Jeg er nu ret vild med sidste, den kan jo lige det jeg gerne vil have! Desvære er den pt udsolgt, men jeg har skrevet mig op til en mail, når den kommer på lager igen. Det er nu meget smart, så behøves jeg ikke skulle ind på Zalando hele tiden. Selvom det er jeg nok lidt alligevel, men det er mest efter nye ting og gode tilbud. Jeg er altså lidt af en tilbuds jager.

Har I nogle favoritter på collagen? Mine favoritter er nr. 4, 6 og 8 🙂

Skriv et svar