Årets Halloween kostumer er i hus

Halloween kostumer

Årets Halloween invitation er landet, det samme er årets Halloween kostumer. Guldklumpen skal give den gas som farligt skellet, dragten er lidt stor, men så er der plads til termotøj under. Årets Halloween fest bliver nemlig holdt udendørs i den lokale skov. Det skal nok blive hyggeligt, men også med et tvist af uhygge. Prinsessen er jo ikke så stor, så hendes kostume bliver sødt og med massere af nååå effekt. Hun skal have de fineste små fe vinger på, og en tryllestav som nok mest vil blive brugt til at slå de andre med. Jeg ved hun bliver et hit i blandt de andre børn – hahaha!

Halloween kostumer

Jeg selv skal give den som spøgelses pirat, som helt sikkert kan tvistes med mine vampyrtænder og den sorte paryk fra fastelavn. Så skal jeg bare sminkes hvid i hovedet, mørk om øjnene og så er jeg klar til fest. Manden min skal bare være det samme som sidste år, ja det var hans egne ord. Jeg fandt ellers en sej hoveddims til ham, en blodig kødøkse – så ville jeg kunne joke hele dagen med at han var hjerne død. Men han ender som sagt nok med at være en blanding af en zoobie/vampyr.

Lige meget hvad så er det sjovt at klæde sig ud, og den her Halloween fest er for Guldklumpens klasse. Sidste år var stort set alle klædt ud, børn som voksne kom i uhyggelige kostumer.

Vores kostumer er fra Coolstuff, der er massere af kostumer også kostumer til børn. Jeg vil sige det var svært at vælge til Guldklumpen i år, netop fordi der er så mange gode Halloween kostumer. Der er mange uhyggelige, men også flere der ikke giver mareridt. Det syntes jeg også at man skal huske, for det er små børn der er med.

Skal I til nogle Halloween fester i år?

Skriv et svar