Æblebollemuffins – til den søde tand eller madpakken

I så måske ovre på instagram, at jeg fiflede lidt med en ny opskrift. Den er blevet afpudset og testet igen et par gange siden. Heldigvis skal både Guldklumpen og jeg have madpakke med hver dag, og den har stået æblebollemuffins som snack hver dag siden. De her æblebollemuffins er virkelig lækre, og sådan en og 10 mandler reddede min sukkertrang for at gå helt banans i onsdags.

Æblebollemuffins

Opskrift på æblebollemuffins

30 minutter, 6 stk

Det skal du bruge:

2 groft revet æbler

2 æg

2 dl glutenfrie havregryn

2 dl glutenfrit havremel* du kan også male hele havregryn til mel, eller bruge boghvedemel.

2 spsk honning

1 spsk HUSK eller anden psyllium frøskaller*

1 spsk kokosolie

1 tsk kanel

1 tsk salt

Det skal du gøre:

Bland alle ingredienser sammen i en skål, jeg bruger en dejskraber til at vende og blande det godt sammen. Fyld dejen i en silikone muffinsform, jeg får det 6 stk af denne potion. De bages ved 200 grader i ca. 16-20 minutter, til de er lysebrune og gyldne. Lad dem køle helt af, og nyd dem lige som du ønsker 🙂

Du kan eventuelt toppe dine æblebollemuffins med græskarkerner eller solsikkekerner, så ligner de heller ikke så meget muffins, men mere en sund bolle. Det kan godt være nødvendigt, at gøre lidt ekstra for at kamuflere muffins udseendenet. Guldklumpen er kommet trist hjem efter at en af de andre i klassen, havde sagt til læren at han havde noget med der ikke var tilladt. Så måtte jeg lige tage en snak med klasselæren, som beklagede mange gange. For pokker hvor jeg dog hader 7-årige-politibetjente, der ikke bare kan lade andres madpakker være. Kan I huske dem fra da I gik i skole, hvad bliver de til når de bliver voksne? Bliver de politibetjente eller ender de med at arbejde indenfor et sladre fag??

Find flere opskrifter lige her.

One Reply to “Æblebollemuffins – til den søde tand eller madpakken”

Skriv et svar