Aloe vera til tænderne

img_7795

img_7807

Jeg elsker når pakkeposten banker på min dør med en uventet pakke 🙂 Det er nu en gang noget af det helt fantastiske ved at være blogger! For et par uger siden var jeg så heldig, at få muligheden for at prøve Avivir’s nye tandpasta og deres drikke aloe vera som mundskyld.

Tandpastaen er uden flour, hvilket er en stor bonus for nogle – desværre kan mine tænder ikke klare sig uden flour i længere tid. Jeg har et meget tyndt lag emalje på mine tænder, så et meget syrligt æble kan gøre stor skade, så jeg bliver nød til at give tænder ekstra beskyttelse med emaljeprojektion, mundskyld og ingen søde sager. Derfor har jeg brugt Avivir produkterne om morgenen, og min almindelige tandpasta om aftenen.

Jeg har været ret glad for mundskylden, jeg har følt at mit tandkød har været mere modstandsdygtigt. Desværre er drikke aloe vera’en ikke med mint smag, så man får ikke en frisk følelse i munden efter brug – jeg syntes også godt at tandpastaen kunne have fået lidt mere mint smag, men jeg er også ret glad for meget stærke mint smage.

Tandpastaen skummer ikke særlig meget, men det passer mig fint – en bonus herhjemme er at den er grøn. Guldklumpen efterspørger altid grønne produkter da han er stor fan af Hulk, desværre er der ikke særlig mange naturlige produkter der er grønne.

img_7809

Produkterne er modtaget som gave, ordne er 100% mine egne 🙂

Én kommentar til “Aloe vera til tænderne”

Skriv et svar