Hvordan kommer du på arbejde? Hvad med at lease en bil.

Lease

Reklame// Igennem de sidste 3,5 år har toget været den eneste transport mulighed for mig. På mit gamle arbejde var der ikke parkeringspladser til andre end cheferne. Og det var som sagt ikke mig, derfor sad jeg hver dag i kystbanen. På mit nye arbejde er der massere af parkeringspladser, eller der er i hvert fald nok til alle der kommer omkring kl. 8.00. Endnu en bonus er, at der ingen bilkøer er den vej jeg kører. Jeg skal nord på, hvor alle andre skal syd på. Det kan simpelthen ikke være mere perfekt, derfor er jeg gået i gang med at undersøge mulighederne for en bil.

Min tanke er, at få en bil igennem privatleasing. På den måde skal jeg ikke optage et billån, og jeg kan allerede aflevere bilen tilbage efter 12 måneder. Det gør leasing meget flexibelt. Lige nu har vi brug for en bil med plads til 2 store autostole og en barnevogn. Om 2 år er vores behov anderledes, så der kan vi foreksempel vælge, at lease en anden bil.

Kunne du finde på at lease?

Har du overvejet billeasing? Hvis du overvejer leasing, kan du eksempelvis tjekke det store udvalg lige her hos https://www.findleasing.nu/. Der kan du søge imellem mærker og modeller til forskellige behov og pengepung 🙂 Måske du finder noget der matcher dine behov.

2 Replies to “Hvordan kommer du på arbejde? Hvad med at lease en bil.”

  1. Vi har 2 biler den ene leaser vi. Lidt det du selv siger behovene ændrer sig med tiden. Jeg ved det er dyrere at lease til gengæld er der også nogle ting man ikke skal bekymre sig om.

    /Annette

Skriv et svar