Årets fødselsdags høst

Gaver

D. 29. november 1983 kl. 14.10 kom jeg til verden på Hillerød hospital, 51 cm lang og 3750 g. Det er nu 30 år siden, jeg er i dag 115 cm længere og 59 kg tungere(satser på at kunne nedskrive det tal inden årsskiftet), har selv født et barn på Hillerød hospital.

Det ville min familie gerne fejre, og de havde gaver med 🙂 Jeg elsker at få gaver, så meget at jeg ikke kan sove dagen før min fødselsdag. Om morgenen ligger jeg og venter på, at blive vækket med sang og morgenbord – og selvfølgelig gaver!

Da min fødselsdag blev fejret, fik jeg den fineste Lyngby Vase, en Trip Trap Plint med 3 små krukker, Bonderøvens Det enkle liv bind 1 og 2, bogboks med Fifty Shades, bogen En Hellig Alliance, en koncertbillet, en cykelpumpe, teaterbilletter, gavekort, årets skabejulekalender, penge og så en meget fin taske fra Louis Vuitton – “my very first Louis Vuitton”

Tasken er selvfølgelig fra mine dejlige mænd <3 <3

Jeg har faktisk allerede brugt lidt af mine penge på et par fine ankelstøvler, dem får I at se i morgen.

Nu vil jeg gå ud og bage kage til mine kollegaer, det er nemlig første dag jeg er på arbejde efter min fødselsdag. Guldklumpen har været noget så syg, så jeg har været så heldig, at kunne arbejde hjemmefra, så jeg har været på arbejde, selvom jeg har siddet i mit køkken.

HUSK at der kommer storm i morgen, så hold tidligt fri og flyt dine ting indenfor!

2 Replies to “Årets fødselsdags høst”

Skriv et svar