Arne Jacobsen design til dit håndled

Arne Jacobsen
/Reklame

I kender sikkert godt Arne Jacobsen Bankers, de store vægure som blev designet i 1971 til Danmarks Nationalbank. Som alt andet design fra Arne Jacobsens hånd er uret gennemdesignet, med en tanke om at skabe et total koncept med en rød tråd. Den røde tråd skulle kunne følges igennem bygningen, over til møblerne og til andet interiør. Ligesom værelset på Radisson SAS på Amager, hele hotelværelset er indrettet med hans møbler og designs.

Tidsløst Arne Jacobsen Design

The Bankers Clock er et vægur der nærmest svæver på væggen, hvilket gør det så elegant og tidsløst. Hos brodersenkobberg.dk kan man få det fine og stilfulde designer ur som armbåndsur, så du kan have Arne Jacobsens design på som en lækker og smart accessories. De har både Bankers, City Hall og Arne Jacobsen Roman Ur til dit håndled. Det er altså virkelig nogle smarte armbåndsure. Jeg må i hvert fald sige, at jeg er meget fristet. Jeg er også generelt en ret stor Arne Jacobsen fan.

Arne Jacobsen hjemme hos mig

På nuværende tidspunkt har jeg en lyserød 7’er stol, en kalender og nogle blyanter – igen havde han en mission om at lave gennemdesignet lokationer med en rødtråd. Jeg vil kunne designet en her arbejdsstation kun med hans design, og det er helt ned til vægur og blyant. Selvom mange måske ikke bruger notesbøger, blyanter og analog ure, så er det værdier jeg ønsker at bibeholde og lærer mine børn om. De skal selvfølgelig også lærer om dansk design og de fineste designperler.

Jeg syntes vi nogle gange bruge alt for mange elektroniske hjælpemidler. Vi skal huske det skrevne sprog, og ikke mindst huske at læse og skrive analogt. Jeg ser stadig frem til at modtage håndskrevne sedler, noter og især postkort fra familie og venner fra eksotiske steder i verden.

/Indlægget er skrevet i samarbejde med Brodersenkobberg.dk/

Skriv et svar