August ønsker fra Hunkemöller

Jeg er på udkig efter en ny bh, jeg ved ikke om jeg fik gået min ynglings bh helt flad på ferien. Nu er jeg i hvert fald en bh fattigere, den gamle ynglings bh ligger i posen med tøj der skal genbrug. Igennem de sidste par år har jeg købt nye bh i USA, men nu er jeg også begyndt at købe dem fra Hunkemöller. De har et stort udvalg af bh’er med store skåle, hvilket gør at der er noget for os alle.

Hunkemöller

Gode bh’er fra Hunkemöller

På collagen har jeg samlet lidt værd fra Hunkemöller hjemmeside, som jeg godt kunne bruge. Jeg er ret vild med deres bh’er med et tvist, i foråret fik jeg de her 2 tilføjet til min skuffe, og de har virkelig været gode. Jeg er ret vild med deres design, og at mange af deres bh’er er med krydset ryg. På den måde undgår man, at stropperne glider ned i løbet af dagen. Det er virkelig noget jeg er glad for 🙂

Hunkemöller også andet end kun undertøj

Du kan også få meget andet end kun undertøj hos Hunkemöller, jeg har både pyjamas, kimino og sportstøj. Deres sports bh’er er rigtig gode, jeg skal have med kæmpe støtte og max hold. Så jeg var lidt spændt på, om de levede op til mine forventninger. Hunkemöller har inddelt deres sports bh’er i 3 kategorier, level 1, 2 og 3, alt efter hvor meget støtte du ønsker.

Level 1 er god til yoga, Pilates og powerwalk, da den giver en medium støtte.

Level 2 er god til løb, dans, fitness og spinning, da den giver en stærk støtte.

Level 3 er god til sport med mere hårde bevægelser såsom løb, crossfit, HIT og ridning.

Jeg har selv 2 sports bh’er i level 3, de giver en god og stabil støtte når jeg løber. Viste du at man bør skifte sin sports-BH ud jævnligt, da den kan miste noget af evnen til at støtte efter 6-12 måneder brug. Det vidste jeg slet ikke, men det giver jo god mening, da elastik ikke holder evigt.

Udover et par bh’er har jeg også kig på et par hjemmesko hertil vinter, en sovemaske og måske en parfume. Har I nogle ting i går og ønsker jer denne august?

3 Replies to “August ønsker fra Hunkemöller”

Skriv et svar