Babylips med SPF

babylips

Jeg skal selvfølgelig også prøve, når der kommer nye produkter på market, der hypes vildt op på diverse blogs som den her læbepomade. Jeg valgte en af de klare udgaver, da det er dem der har SPF20, jeg havde brug for en ny med solfaktor, så jeg prøvede at tænke rentabelt og voksent 😉 Den hedder Mint Fresh og dufter skønt af mint, den køler endda læberne en smule – hvilket kun er bonus om sommeren. Den efterlader læberne bløde og let skindende, jeg føler ikke behov for, at smøre nyt lag på konstant.

Der er dog et minus, pomaden indeholder mikroplast – også kaldet Polymer, det er bare et fint ord for plastik. Det forstår jeg virkelig ikke! Hvorfor skal der nu plastik i?? Jeg læste det første gang ovre hos Pudderdåserne, og jeg må ærligt indrømme, at når Mint Fresh er opbrugt bliver den ikke erstattet! Det er af den simple grund at der er polymer i.

Har I også prøvet Babylips?

4 kommentarer til “Babylips med SPF”

  1. Jeg har dem alle derhjemme og er igang med den blå som også er neutral. Jeg er helt vild med den og mine læber er fugtige i flere timer 🙂

Skriv et svar