Badetid med PlanToys for store og små

Reklame//Lige meget om man er 11 måneder eller 6 år, så er det en fest at være i badekar. Specielt når der er nyt legetøj, jeg tænker de fleste af os, godt kan sætte sig ind i den følelse. For et par uger siden var jeg så heldig, at modtage de her skønne både til Guldklumpen og Prinsessen. Pakken er fra Filur.dk, en shop med masser af udstyr til babyer, børn og børneværelset. I pakken lå blandt andet de her 2 skønne både, perfekt til vandleg for store og små.

PlanToys

De fineste PlanToys både til badekaret

Prinsessen leger også med dem udenfor badekaret, i går så jeg sidde med den lille pingvin i munden, imens hun puttede legetøj i båden. De indbyder ikke kun til vandleg, men også til en hyggelig stund på legetæppet. Bådene er i mærket PlanToys, et mærke der kombinere leg og god kvalitet. Find vandlegetøj og badelegetøj fra PlanToys her. Jeg kunne blandt andet godt fine på, at købe den her flydende ø til Prinsessen. Den fungere som puttekasse, de små dyr kan lægges ned i øen. Det er jo lige noget for børn i Prinsessens alder.

Ideen var at den røde båd med pingvinen var til Prinsessen, og den mørk turkise med isbjørnen var til Guldklumpen. Men som med så mange andre ting herhjemme, deles børnene så fint om tingene. Jeg er virkelig dybt taknemmelig, når de ikke er ved at flå hovederne af hinanden, men bare leger sammen eller i hvert fald ved siden af hinanden.

Filur.dk er en shop med et meget bredt udvalg, jeg er ret glad for Bobles, Brio og Sophie la Girafe som begge børn leger meget med. I køkkenet står der stole fra Stokke og hagesmække fra Filibaba. Jeg er virkelig glad for ErgoBaby 360 bæresele, som har gjort ferie og småturer så nemme. Prinsessen putter med med en kanin fra Jellycat, og bruger sutter fra Philips Avent – jeg tænker at Filur.dk kunne levere det meste til os 🙂

Skriv et svar