Bambus tasken – nu fra Hunkemöller

Reklame

Jeg har købt ny taske, men ikke hvilken som helst taske! Jeg har købt it taske – bambus tasken, fra et par år tilbage. Denne gang er det Hunkemöller der har lavet en smuk udgave. Den er heldigvis også meget nemmere at komme til, end bambus taskerne var tilbage i 2018. Det er et af mine bedste køb længe, og selvom jeg ikke skal svinge den rundt i Europa i år, så kommer den til at blive et sommerhit. Find bambustasken lige her.

Den skal ud og se Danmark, for i år står den på Staycation. Og dermed skal vi kun på dagsture rundt i vores område i år. Jeg tænker ikke det er så forskelligt fra mange andre familier i år, men derfor skal jeg stadig have en smuk taske med mig. Og en ny bikini til de Nordsjællandske strandture – jeg mangler simpelthen en ny.

Bambus tasken
Privat billede taget af Camilla Cecilie

Hunkemöller har i år lavet de fineste bikinier med smarte detaljer, der er både dem i kollektionen fra Vivian Hoorn – specielt dem med zebra detaljerne er meget meget fine. Der er meget spændende badetøj i år, jeg har også et godt øje til de højtaljede underdele. Det er virkelig smart når man tøffer rundt med en mor mave.
Jeg forestiller mig at jeg vil se så smart ud, i både ny bikini og smart bambus taske i hånden. Udfordringen med bambus tasken er dog den, at man ikke kan have alt det med, som jeg normalt tøffer rundt med i min taske. Som mor har jeg altid et mindre Arsenal af ting med, hvis nu der skulle ske det ene eller det andet. Men så har jeg endnu en god undskyldning for, at tage en mulepose med.

Hvad syntes I ellers om bambus tasken? Er den et sommerhit??

Skriv et svar