Jeg savner sommer og sol…

Beachflag

Reklame//…men det gør vi jo nok alle sammen! I dag kom jeg til at tale om aktiviteter vi plejer at lave om sommeren. Vi begge har små børn, og det var derfor lidt sjovt at dele erfaringer. Samtidig er vi ikke fra det samme område i Nordsjælland. Vi bor som sagt i Fredensborg, så det virker naturligt for os, at tage ud mod Øresund. Min kollega er opvokset i Gilleleje, og er derfor taget til strandene på nordkysten. Vi har ofte taget en tur til Rungsted havn, hvor vi har gået en tur, kigget lidt på butikker, købt is som vi har spist imens vi kiggede på både. På havnen har butikkerne haft beachflag eller de såkaldte strandflag ude, som har givet en stemning af sydlandsk marina.  Jeg tror lidt det er derfor jeg holder meget af Rungsted havn, den minder mig og ferier i Sydeuropa.

Sommer i Nordsjælland

Når vi tager til Hornbæk får jeg også en stemning af sydens sol, men her er det en hel by der emmer af stemning. Stranden er skøn, der er masser af fint sand og plads til at slå sig ned. Strandkanten er stenfri, hvilket man ikke ligefrem kan kalde stranden i Tisvildeleje. Når man går rundt i Hornbæk er der både beach flag og beachbanner med reklamer for butikkerne, de fleste har bare Ilse Jacobsen logo, da hun sidder tungt på butikkerne deroppe. Jeg glæder mig virkelig meget til vores sommerture, og forhåbentlig kan vi også tage afsted i hverdagene, nu hvor jeg har fået nyt job. Mit nye job er tættere på Fredensborg, og er meget mere flexibelt end det gamle. Det tror jeg nok vi skal få meget glæde af, både til foråret og ikke mindst til sommer.

Hvis I skulle få lyst til at pynte jeres egen have med beachflag, kan de erhverves hos http://macrodot.dk/produkter/beachflag

 

Skriv et svar