Bikini craving fra Calvin Klein

Calvin Klein bikini

Jeg syntes virkelig at den her bikini fra Calvin Klein er flot! Den er grafisk flot, og smyer sig om modellens krop. Den er jo nærmest et stykke kunst! Jeg er i hvert fald helt solgt. Men jeg må nok sande at den ikke bliver min, for det giver ikke nogen mening at købe en bikini der ikke passer til ens kropstype. Min kropstype er noget blødere end modellens, og jeg frygter at jeg kommer til at minde om en rullesteg. Det nytter jo ikke noget at ligge på stranden, og få de andre strandgæster til at tænke på aftensmad.

Men hvis jeg havde en krop der var noget fastere, så stod denne bikini øverst på sommerens KØB KØB KØB liste. Hvad syntes I om den? Den fås både i hvid og sort, den hvide er bare så fin på solbrun hud.

Jeg så udgaven fra sidste år, på nogle lettere buttede kvinder i Florida. De store elastikkere trykkede altså lidt ind, der hvor underlaget var blødt. Men den var nu stadig flot.

Nyt fra Calvin Klein

Jeg har faktisk fået købt lidt nyt Calvin Klein i Florida, et par t-shirts jeg glæder mig meget til at vise jer. Og som noget helt nyt, er den ene mere farverig. Den anden er selvfølgelig sort, for det skulle jo nødig blive for vildt. Nu vil jeg smutte igen – rigtig god lørdag derude, vi skrives ved 🙂

Skriv et svar