Billige hårklemmer fra Gina Tricot

 

Billige hårklemmer

Indlægget indeholder reklamelink*

Det er lidt sjovt at de her plastik klemmer i ægte 80’er stil er tilbage i modebilledet. Jeg har mange sjove hår dimser tilbage i 80’erne, men jeg kan ikke huske om jeg havde hårklemmerne den gang. Jeg tænker at klemmerne først kom i 90’erne, men det farvede plastik er meget 80’er.
Jeg har på flere blogs set bud på de fine plastik hårklemmer, men mange af dem har været i den dyre ende efter min mening.
Det er jeg heldigvis ikke ene om, for blandt andet Stine fra Lille My har lavet et indlæg om hendes budget venlige hårklemme køb på Ali Express. Det nye Ebay hvis jeg ikke tager helt fejl, det er i hvert fald noget jeg udfordre noget mere. For rygtet siger at leveringen sker hurtigere, og så skulle man være mere sikker på at få det man bestiller. Nogle gange er det lidt et sats, når man trykker køb på Ebay – heldigvis var jeg heldig med det her taske køb 🙂

Mit bud på budgetvenlige hårklemmer

Et andet budgetvenligt bud på billige hårklemmer er dem her fra Gina Tricot. Her kan du få en smart lille hårklemme for kun kr. 15,-. Det er virkelig en budget venlig pris, find hårklemmerne fra Gina Tricot* lige her, sammen med endnu flere lækre hår accessories.

Er I også til de fine små plastik hårklemmer? Eller skulle de være blevet i fortiden??

<a href="https://www.verytraffic.com/?ref=57381">Free Traffic</a>

One Reply to “Billige hårklemmer fra Gina Tricot”

Skriv et svar