bioterm2

Jeg vasker virkelig meget hænder, det tror jeg bare følger med, når man har små børn. Med hyppige håndvaske og frostgrader følger også meget tør hud på mine hænder. De andre år har jeg ikke været så god til at få brugt håndcreme, mange gange var det kun noget jeg tog på, lige inden jeg hoppede i seng. Nu prøver jeg at få brugt min nye Bioterm håndcreme noget oftere, desværre dufter den lige kraftigt nok, når jeg hele tiden nusser på Prinsessen. Små babyer dufter jo dejligt helt naturel!

Jeg er meget inponeret af håndcremen, ikke mindst den evne til at afvise vand, så cremen ikke bare bliver vasket af, hvis du skal vaske hænder lige efter du har taget den på.

biotherm1

Jeg får desværre ikke læst særlig meget, derfor er jeg super glad for at have fundet Emily Salomons bog frem igen. Den er fyldt med fif og tricks, og selvom jeg hurtigt bliver forstyret i min læsning, er det ok – for den er nem at tage frem og forsætte læsningen. Dertil drikker jeg nok lidt for meget kaffe for tiden, det er jo ikke det bedste når man ammer, så jeg må nok hellere fine mine skønne tekopper frem og fylde mig med urtete.

Appelsinerne er lækre for tiden, de dufter også lidt af jul.