Black Friday #10

Black10

1 2345 – 6789

Så blev det fredag igen, uhh elsker simpelthen når det bliver denne dag, arbejdet summere af weekend-stemning. Der spises morgenmad, alle spiser frokost sammen – som ofte er byg-selv-burger eller som i dag taco’s, dagen slutter med et glas rødvin og snak om hvad weekenden står på. Jeg var der dog ikke så længe i dag, efter 1,5 dags sygdom var jeg stadig ikke helt på toppen, derfor smuttede jeg tidligt hjem. Nuppede manden med hjem og vores skønne søn, og så bare hjem og hygge. Det var fantastisk at være tidligt hjemme alle 3, vi spiste eftermiddags snack, tegnede på en papkasse og så smølferne.

Efter et par timer med total hygge, pakkede vi os sammen og kørte i IKEA, vi har jo efterhånden fået en del lækkert fra Royal Copenhagen, som ville se fantastisk ud i et nyt skab. Derfor kørte vi lige et smut til Gentofte, fyldte en vogn, lejede en trailer og vente snuden nordpå igen. Nu ligger der 8 kasser, 4 glasplader og en pose dimser og dutter på mit gulv og venter på at mine drenge står op i morgentidlig og samler det 😉

Det er jo fredag, og derfor får I i dag 9 lækkerier fra H&M i årets modefarve sort – hahaha, farven der aldrig går af mode! I denne weekend kan du spare 10% på alt på hm.com, alt du skal gøre er, at fylde kurven med de lækreste sager, og så taste kode 1440.

Rigtig god weekend 🙂

4 Replies to “Black Friday #10”

 1. Det lyder som nogle gode fredagen I har på jobbet 🙂
  Men det lyder også fornuftigt at slappe lidt af oven på sygdom.
  Og det lyder spændende med alle IKEA købene – kommer der billede af det færdige resultat? 🙂

  1. De har et ret stærkt sammenhold på det kontor 🙂 Det gjorde mig godt at komme tidligt hjem, nu er jeg i hvert fald helt frisk igen.
   Vi samlede på livet løs i går, så meget snart er det færdige resultat klart – jeg regner med at lave et indlæg om det 🙂
   /Camilla

  1. Mandag har virkelig vist sig for sin grå og kedelige side i dag – øv! Påsken har bare at blive bedre 🙂

Skriv et svar