Black Friday #2

Black Friday2

Nederdel Sweaters CardiganNederdel Sko Clutch

Jeg fik slet ikke blogget i går, og mig der havde lovet jer billeder af mine fine nye støvler – det bliver så i morgen 😉 I går var første dag jeg var på arbejde efter min fødselsdag, jeg er så heldig at have mulighed for at arbejde hjemmefra en gang i mellem, og i denne uge har der været så meget sygdom i blandt dagplejepersonalet, at Guldklumpen ikke kunne blive passet. Så da jeg kom på arbejdet i går, havde jeg bagt kage og mine kollegaer havde købt gave til mig – de er nu søde! Men så kom Bodil….jeg kørte tidligt fra arbejdet, så jeg kunne nå at hente Guldklumpen og komme hjem inden stormen rigtig tog til.

Det er faktisk først nu, at jeg ikke rigtig kan høre vinden – ahh det er faktisk helt rart med lidt stilhed….efter stormen.

Nå men tilbage til i dag, det er jo fredag og derfor kommer der lige et par sorte lækkerier! Jeg er meget fristet af den fine nederdel Camille har designet i samarbejde med envii, den er altså lige mig, og så koster den kun 300,- Det er da til at overskue 🙂 De flotte sko fra Ganni ligger dog i en anden prisklasse, men hvor er de altså skønne!! Jeg ved ikke med jer, men jeg er altså fristet.

God Weekend

Skriv et svar