Black Friday #3

Black 3

ELFCliniqueThe Body Shop Rimmel Oriflame

Så blev det sørme fredag igen, og i dag står den på sort make-up 🙂 Jeg er stor tilhænger af sort eyeliner, både flydende, som blyant og som stift. Specielt har jeg vlret meget glad for den fra Clinique. Den kan lade den fineste streg, en tyk og grov streg, eller den udtonet streg med hjælp fra den der skum-dut i enden. Sommetider bruger jeg også en flydende med et lille pift af sølvglimmer, det giver en god effekt syntes jeg. Stregen bliver meget mere intens, og holder hele dagen. Jeg kan godt komme til at tører blyant stregen af, specielt ved den ydre øjenkrog.

Jeg har flere gange kigget på den sorte eyeliner fra Oriflame, og lige nu er den faktisk på tilbud – normalpris 110,- nu kun 59,-

Skulle man hapse den hjem?? Jeg overvejer lige dagen ud 😉

Hvilken eyeliner er jeres farvorit?

4 Replies to “Black Friday #3”

Skriv et svar