Black Friday #34

bf

NatskjorteNatbukser KimonoTop Sengetøj Kop

Hurra det er fredag aften, jeg sidder i min sofa med hjemmestrikkede strømper på under et tæppe. Jeg syntes godt nok at det blev råkoldt i dag, i morgens var jeg overraket over at jeg kunne cykle i strømpebukser uden at fryse, men hjemturen var altså noget koldere.

Jeg drømmer om at kunne hoppe i lækker pyjamas, drikke varm urte te, under min varme dynen som helt sikkert ville være ekstra lækker i det her sengetøj.

Kimonoen og toppen måtte også godt ligge i min skuffe, de er virkelig et par smukke sager.

Nå nu vil jeg se P3 Guld færdig, inden jeg skal ind og have min skønheds-søvn, den er nemlig veltrængt for tiden – jeg syntes de der rynker kommer snigende. Men jeg tænker, at jeg bare skal huske at holde noget mere fri, i stedet for at arbejde 10 timer om dagen.

God fredag aften <3

4 Replies to “Black Friday #34”

Skriv et svar