Black Friday #37

luksusbaby

Det var Black Friday sidste fredag, altså den rigtige – jeg har jo adopteret navnet her på bloggen. Jeg går altid i sort, og derfor syntes jeg det var oplagt at lave en føljeton af indlæg med sorte godter. Jeg er nu nået til afsnit nummer 37 af min lille føljeton, og i dag har jeg fundet godter ovre hos Luksusbaby.dk – gid jeg havde sådan en lille bandit igen, man skal aldrig sige aldrig, det kan jo nå at ske endnu!

Luksusbaby.dk har rigtig mange lækre mærker, der er både til baby, tumling, barn, mor og far. Jeg er ret lun på fx LaLa Berlin, deres mønster er så fine, jeg overvejer særkt at bestille et cover til min iPhone i det fine mønster. Og så er kjolen her altså virkelig lækker…og på tilbud. Guldklumpen kunne godt bruge et par nye vanter fra Mini A Ture, det er altså uundværlige om vinteren!

Jeg mangler faktisk en advents gave til manden min, og et par strømper fra Tommy Hilfiger ville altså falde i god jord – måske jeg lige skulle bestille lidt hjem…

God aften – vi skrives i morgen <3

sponseret

4 Replies to “Black Friday #37”

Skriv et svar