Black Friday #41

BruunBruun

Godmorgen mon nogle af jer har ondt i håret efter for mange snapser i går? Der er nu ikke noget hyggeligere end frokoster med søde mennesker, jeg en drøm om at indføre søndagsfrokoster når Guldklumpen bliver stor, så man ses om hygger sig med en god frokost.

Det er jo fredag og derfor har jeg fundet fine fund i farven sort til jer. Alle ting er fundet hos Bruun Bruun, en dansk webshop der virkelig har mange danske brands, hvilket falder lige i min smag. Det er ligesom min musiksmag, den må meget gerne være dansk, for jeg syntes faktisk at vi har nogle gode kunstnere på den danske musikscene.

Dansk design er virkelig også kommet op i en kaliber, hvor jeg tænker waow og så er der noget også for os med et mindre tøjbudget. I ved jo at jeg sukker efter Ganni og er dybt forelsket i alle striberne fra Mads Nørgaard, men der er så mange gode kollektioner fra danske modehuse. Hos Bruun Bruun kan du finde et stort udsnit af danske designere, og det super fede er, at de ofte har udsalg….altså minus 50% eller mere. Men de forhandler også mindre mærker som AJ117, et mærke jeg ikke lige kendte. De 2 bluser på collagen er fra mærket, og de er jo ret lækre.

Kender I AJ117?

Sponsoreret

2 Replies to “Black Friday #41”

Skriv et svar