Black Friday #42

Black Friday 42

KjoleSkoSunniesCleanTaskeMoëtRing

Happy Friday! Nogle uger er fredag bare mere kærkommen end andre gange, og denne fredag er virkelig tiltrængt, selvom jeg har været hjemme 3 dage med en syg Guldklump, slapper jeg bare ikke rigtig af, slet ikke når jeg ved at mit arbejde savner mig. I onsdags dumpede det nye katalog fra Ellos ned i vores postkasse, jeg elsker virkelig at få de her kataloger, det er bare noget andet at sidde og bladre i et blad end at tjekke hjemmesider. På en af de første sider så jeg kjolen på collagen, og jeg var hurtig overbevist om, at den skulle danne rammen om denne uges fredags indlæg.

Foråret er så smut ved at være over os for alvor, så hvorfor ikke hoppe i kjole, bare ben, små sko, sommer duft, solbriller og så tage den man holder af under armen, og så nyde en flaske champagne ude i det fri – eller bare på altanen som vi gjorde sidste år.

Jeg håber I alle får en skøn weekend 🙂
img_7673

3 Replies to “Black Friday #42”

Skriv et svar