Black goodies #1

bg1..

LeggingsTaskeKjoleUr 

De her 4 ting har jeg kigget på i denne uge, leggingsne er da for seje – desværre tror jeg ikke at jeg vil få dem brugt nok, derfor tog jeg dem ud af min kurv igen. Men jeg er sikker på at Guldklumpen ville kunne lide dem, han er nemlig lidt af en Star Wars fan.

Kjolen kiggede jeg på i forbindelse med, at vi meget snart skal holde barnedåb for vores lille prinsesse, og så skal moren jo være fin – jeg kan bare ikke helt finde ud af om jeg er til blondekjoler….! Men sort er generalt altid godt 🙂

Frynser er sejt, men holder det også 17SS?? Jeg er lidt i tvivl, også fordi jeg ikke er en cowboy/indianer kind of girl – jeg er lidt mere biker, men måske frynser er lidt birker? Nøj hvor er der mange spørgsmål om frynser inde i mit hoved.

Til slut er jeg jo forelsket i Daniel Wellington urene, og deres nye med sort urskive er virkelig fine. Det her ur ville passe perfekt ind i min garderobe, alt passer jo til sort 🙂 I kan lige nu få mins 15% på jeres køb hos Ditur.dk hvis du bruger koden cc15, koden gælder også på allerede nedsatte varer 🙂

One Reply to “Black goodies #1”

Skriv et svar