Blond hår – ohh yes!

IMG_4260

Jeg har siden jeg var ca. 13 år, farvet mit hår. Jeg har aldrig gået efter de mørke farver, men jeg har da prøvet de røde skylle farver i 90’erne. Det var sammen med min kusine, hendes mor – min faster, arbejde i en virksomhed der havde hårfarve på lageret…jeg ved faktisk ikke rigtigt hvad hun lavede, eller hvor hun arbejdede. Men der var Poly color i bryggerset, og dem brugte min kusine og jeg. Vi har begge lyst hår, og så brugte vi de her skyllefarver til lyst hår. Jeg havde i periode en lækker jordbær blond page, uhhh når jeg tænker tilbage var jeg ret øm – høhø!

Naturligt

Jeg går meget efter at mit hår skal se naturligt ud, jeg er blond af natur, men med en god potion ask. Det er det der giver farven, som vi kalder leverpostej – og jeg er dansk-leverpostej-blond! Så er det ude 😉 Ej det var ikke nogen hemmelighed, men før jeg fik Guldklumpen, havde jeg ikke lyst til at fortælle om min naturlige hårfarve. Jeg var kort sagt pinlig over, at jeg passede ind i kassen med leverpostej. Det kom nok af, at jeg altid har kaldt min hårfarve for blond, men jeg har også en gang tilbage i tiden, læst på frisørskole. På dette studie blev hårfarven leverpostej ikke vendt med positive ord – desværre for vi er jo mange med hårfarven aske-blond, som er den rigtige frisørbetegnelse (i hvert fald efter min gamle teoribog).

Blond

Jeg går efter de blonde toner med et tvist af ask, for hvis der er for meget gyldent i farven, så får jeg en gul farvehjelm. Og jeg går ikke efter en farvehjelm, da jeg gerne vil være naturlig blond. Så kan man så diskutere hvor naturligt det ender med at se ud. Men jeg syntes at jeg ser naturlig ud. Desværre er jeg endt med en lille farvehjelm denne gang, jeg startede med en Ice Blond, det var ikke en succes, for det blev virkelig tis gult. Det var så slemt, at jeg gik med hue! Så købte jeg en blond hårfarve fra Loreal, og nu tør jeg gå ud igen 🙂

Farver du dit hår?

2 Replies to “Blond hår – ohh yes!”

  1. Ha ha ha

    Jeg har fået striper i (for lang tid siden), men kan efterhånden ikke skjule at jeg er på vej over mod det leverpostejfarvede. Efter et par børn så er det virkelig længe siden efterhånden, at jeg ikke tror det kommer til at ske igen 🙁

    /Annette

    1. Det er jo det, når man bliver gravid og ammer, er hårfarvning et no-go. Men nøj det er rart at være blond igen 🙂

Skriv et svar