Blonder fra Hunkemöller

reklame

Jeg har været så heldig, at Hunkemöller gerne vil give mig nogle af de skønne cravings jeg viste på denne collage i august. Og det siger jeg i hvert fald ikke nej tak til, så i denne uge var jeg forbi min lokale GLS pakkeshop og hente min pakke. Indeni den store pakke gemte der sig en masse blonder fra Hunkemöller. Jeg har i mange år mest gået efter praktisk undertøj, hvilket jeg nok ikke er alene om. Jeg forstiller mig i hvert fald, at flere småbørns mødre går efter nemt og behageligt, og ikke så mange blonder. Derfor glæder jeg mig bare endnu mere, til at ifører mig en masse smarte blonder.

Blonder Fra Hunkemöller

Rust rød og sorte blonder fra Hunkemöller

Jeg var helt solgt, da jeg så det her sæt på hjemmesiden, og det blev ikke bedre da jeg så det udstillet i den fysiske butik i Hillerød – find en butik nær dig lige her. Nu er det mit, og jeg måde sige at det er lige så smukt og behageligt som jeg havde håbet på. Generelt er pasformen på Hunkemöllers bh’er ligetil, jeg bruger den str. jeg normalt bruger og pasformen er lige i skabet (se Hunkemöllers størrelsesguide). Underdelen kan man med fordel vælge lidt større end normalt, på den måde sidder blonderne altid lidt pænere er min erfaring. Den rustrøde farve er ny i min garderobe, men hold da op hvor er den flot! Find sættet lige her.

Fra Hunkemöller

Basic fra Hunkemöller til en god pris

Jeg har også fået disse 2 basic bh’er, glatte skåle som ikke kan ses under en t-shirt. Men stadig er feminine med små blonde detaljer. Lige nu kan du købe 3 betal for 2 af denne basis bh, som findes i 7 forskellige farver. Hvis jeg skulle havde valgt en ekstra, ville jeg nok havde valgt den flotte vinrøde. Nu valgte jeg en hvid og en nude, da dem jeg havde trængte til en udskiftning. Sådan går det jo, når man har dem på 180 dage om året, og putter dem i vaskemaskinen.

Fra Hunkemöller

Vasker du dine bh’er i hånden? Eller er du lige så doven som mig, og smider dem i vaskeposen og i maskinen på 30 grader??

Skriv et svar