Børnefødselsdag med tema og trætte forældre

På vores sommerferie fyldte Guldklumpen 7 år, så da vi kom hjem og hverdagen ramte os med skole og arbejde, inviterede vi klassen drenge til fødselsdag. Den fødselsdag blev holdt i dag, og det tema som Guldklempen havde valgt var “De utrolige”. Vi havde derfor inviteret til en utrolig fest, hvor vi havde indkøbt dug, tallerkener og servietter med De utrolige på. Alt var indkøbt i en legetøjsbutik med et ret stort udvalg. Børnene var med på ideen om en utrolig fest, hvor temaet var at se hvem der havde specielle superkræfter.

Fødselsdag for børn med superkræfter

Men hvordan tester man det på en sjov måde? Vi valgte at lave små konkurencer, en hvor man skulle spise en flødebolle med hænderne på ryggen, og en anden klassiker hvor de spiste lakrids snørrerbånd med hænderne på ryggen. Det var sjovt nok den samme der havde den superkræft. Det var også sjovt at se ti 7 årige drenge, have det så sjovt. Derefter skulle vi se om der var nogle der kunne løbe ekstra hurtigt. Hold nu op de små ben løb godt nok stærkt, og her blev der fundet en ny vinder. Til sidst testede vi hvem der var den stærkeste, vinderen var den der kunne tage flest armbøjninger. Jeg troede at det lige var noget for de drenge, men i stedet for at sige jaaa, hurra eller noget i den stil, blev jeg mødt med “ej skal vi ikke hellere lave planken?”. Hold da op – jeg blev lige mødt af 10 pilatis drenge. Ej jeg ved godt de også laver planken til gymnastik, fodbold, karate og hvad de ellers går til. Men det var nu sjovt at drenge på 7 år ved hvad planken er.

Her var det min stærke dreng der løb med første pladsen 🙂 Uhh jeg er virkelig stolt, for Guldklumpens store helte er nemlig de stærke typer, og nu vandt han styrke prøven. Alt i alt var det en super fødselsdag, de her drenge er rigtig gode venner, og de heppede på hinanden også de langsommeste. Flere af forældrene havde fanget dagens tema allerede da de modtog invitationen, så de havde fundet utrolig legetøj online.

Nu er vi hjemme igen, så jeg vil smække benene op og nyde min søndag. God søndag alle sammen 🙂

Skriv et svar