boeger

sponseret

Jeg har et familiemedlem der helt vil give bøger, det udspringer af at der ligger en god boghandel i hans by. De er leveringsdygtige i nærmest alle bøger, og hvis de ikke har den man søger, bestiller de den gerne hjem til en. I år da jeg lavede ønskeseddel, skulle derfor også nogle bøger på.

Jeg får ikke læst særlig mange romaner, det skyldes at jeg sjælendt har ro til at læse fx en hel time. Derfor står opslags bøger om mode, skønhed, mad og jul højt på listen i år. Sidste år fik jeg 2 gode bøger skrevet af bloggere, både hverdag glamour og smart er blevet læst i flere gange i år. Efter at have læst dem fra start til slut, har jeg brugt dem til at slå op i, og lige få et fif, en opskrift eller en god ide. Derfor er det oplagt at ønske sig flere blogger bøger, Pernille Thiesbæk har jo en helt fantastisk stil, og dyb viden indenfor mode. Første gang jeg stødte på hende, var i godmorgen Danmark hvor hun viste tidens trends og ideer til fx nytår, julefrokost eller hvad det nu var tid for. Hun imponerede mig meget, derfor tænker jeg at bogen må falde i min smag.

Skønhed kan jeg altid lærer noget mere om, det samme med gode tricks i køkkenet. Julebogen må jeg bare eje, jeg er stor fan af bonderøven, og mange af de ting der sker på kastanjegaarden, derfor skulle den selvfølgelig også på ønskeseddelen. Den nyeste Harry Potter bog…behøves jeg sige mere?! Når man har de andre, og man elsker universet, så skal samlingen ho være komplet!

Ønsker I jer også bøger til jul?

Hos bogreolen.dk kan du finde billige bøger, perfekt til en ekstra julegave eller til dem med begrænset budget. se siden med børger her.