Bøger…

…Vi læser dem alle sammen, men hvilke bøger fortrækker vi? Jeg har altid haft et meget stort hjerte for eventyr, derfor står Hobbiten, Ringenes Herre, Harry Potter og Twillight bøgerne på mine efterhånden mange boghylder. Men som jeg er blevet ældrere er der begyndt at kommer krimier ind også, lige i øjeblikket læser jeg “afdeling Q”, nøj det er spændende læsning! Det startede faktisk med at jeg skulle på langfart en sommer, DSB havde besluttet sig for at lægge nye skinder, så derfor var stækningen mellem Hillerød og Hellerup død i flere måneder. Min daglige transport blev lige forlænget med sølle 50 min, hurra for offentlig transport og “gode” forbindelser. Jeg skulle slå over 90 min ihjel i bus og tog, og jeg havde ikke nogle paperback bøger der lige passede i tasken, så helt tilfældigt fandt jeg “Grønt støv” inden på mit arbejde, da jeg arkiverede gamle dokumenter. Og da der ikke var nogle der ville kendes ved den, lånte jeg den med til den daglige udflugt. Der gik ikke mange dage før jeg havde slugt den, før den bog ville jeg ikke havde sat mig til at kigge i bogkassen med krimier, for de er jo uhyggelige – og måske lidt for realistiske. Sjovt nok var det det der fangede mig, det realistiske…!

Udover bøger som ovennævnte læser jeg rigtig mange kogebøger, ja jeg ved det lyder lidt mærkeligt, men jeg elsker at udforske på madfronten, og min viden herom får jeg gennem kogebøger. RAW bøger fanger specielt min opmærksomhed i disse år – ja det har nemlig stået på i længere tid 😉 Derudover begynder Stenalderkost og LCHF at finde min interesse, det vigtige for mig er at finde inspiration til mad uden mælk, gluten og sukker.

Lige nu er det de her bøger der står på min ønskeliste.

bøger1

Hvis man ved hvor man skal kigge, er der mange penge at spare, på de ellers til tider dyre bøger. Kender I foreksempel WilliamDam.dk? Du kan altid finde nye bøger på WilliamDam.dk, og du kan selvfølgelig også finde alle de bøger på min ønskeliste til en god skarp pris.

Hvilke bøger læser I?

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med WilliamDam.dk

2 Replies to “Bøger…”

Skriv et svar