Bolig trends med marmor og fløjl

Marmor og fløjl

Tchibo kan man i øjeblikket få lækre møbler i marmor og fløjl, en trend jeg syntes vældig godt om! Når solen begynder at titte frem fra sit mørke skjul, får jeg altid lyst til at friske vores bolig lidt op. Gøre vores hjem klar til foråret, med nye farver og effekter. Marmor har efterhånden været moderne de sidste par år, men jeg har stadig ikke rykket på den tendes, hvilket jeg nogle gange fortryder. Men så er det godt at Tchibo får min opmærksomhed tilbage på sporet, med de her kurve med marmor låg. De vil passe så fint ind i vores stue, og helt sikkert også i soveværelset.Jeg vil have tæpper, bøger, magasiner, strikketøj og andre hyggelige sager i kurven. Marmor låget vil kunne bruges som bord, til en kop the og en lille skål med friske bær, nødder og tørret abrikoser eller andet lækkert. Eller bare som natbord.

Fløjl – både fin og bred fløjl

Jeg har altid haft et godt øje til fløjl! Som teenager havde jeg flere fløjlsbukser, nederdeler og jakker, og jeg er stadig helt tosset med det materiale. For 7 år siden lagde jeg et par vinrøde fløjlsbukser tilbage i en Levi’s butik i L.A. Den beslutning fortryder jeg stadig, for de bukser havde været så fede og ikke mindst smarte. Vinrød er jo næsten moderne hver vinter, det er bare en af de der farver der fungere! Lidt ligesom petrol blå i boligen, det er en farve der fungere år efter år.

I denne uge har Tchibo massere af flotte møbler i fløjl. Farverne er smukke og luksuriøse, og vil helt sikkert pifte mit hjem op efter en laaaang mørk vinter. Vi har et par massive stole i læder, som jeg godt gad skifte ud med et par lettere stole. De må meget gerne være i petrol farvet fløjl, de ville kunne sætte et smukt elegant touch på vores stue.

3 Replies to “Bolig trends med marmor og fløjl”

Skriv et svar