Boligtrend – Velour

velour

Jeg sad i går og rullede igennem Pinterest, jeg var på udkig efter bolig inspiration. Jeg syntes vores stue trænger til noget nyt, men jeg er ikke hel sikker på hvad. Det skal samtidig være børnevenligt, for jeg gider ikke stresse over møbler, tæpper og dimse ting der ikke kan tåle kage-fingre.  Når vi er hjemme skal børnene have lov til at slappe af, samtidig med at vi selvfølgelig har et flot hjem. Jeg syntes at vi trænger til nye puder, og de må meget gerne være i trendy velour. Jeg tænker både petrol blå, flaskegrøn og rosa eller pudder farvede puder. Gerne ensfarvede med en fin kant-snor som detalje.  Flere af de puder jeg fandt var fx fra Ellos.dk, og kostede kr. 99,- til 149,- for et pudebetræk.

Velour trend – skal det købes eller DIY?

Jeg tænker det hurtigt kan blive dyrt, hvis jeg skal pifte stuen op med 4 puder. Udover betrækket skal der også puder til der passer i størrelsen, men den samlede pris på 4 puder kom op på kr. 400,- til 600,- Det er selvfølgelig ikke en herregård, men jeg tænker at det kunne gøres billiger som DIY. Derfor smuttede jeg forbi Stofogstil.dk og tjekkede priser på velour. Møbelvelour ligger til en pris på kr. 99,- meteren, dertil skal der bruges en pude som kan fås til kr. 40,- i str. 50×50 cm. Det er ikke den store besparelse, jeg havde faktisk forventet, at det kunne gøres billigere. Omvendt kan man vælge en mindre pude og en billiger metervare, men betrækket fra Ellos er både i 100% bomuld og økologisk, så det er ret billigt faktisk.

Jeg vil måske overveje at købe puderne et andet sted end Ellos, men betrækket ville jeg købe i Ellos.

Hvad tænker I om velourtrenden til boligen? Jeg kunne altså godt bruge en lænestol i velour, de er altså fine og meget luksuriøse.

2 Replies to “Boligtrend – Velour”

Skriv et svar