Bordet er dækket op til påske brunch

Påske brunch

Reklame//

Påske dagene er lige om hjørnet, og på søndag holder vi en lille påske brunch for et par venner. Vi bruncher meget derhjemme i weekenden. Jeg elsker at spise nybagte boller, frisk frugt, æg og bacon, soya-yoghurt med topping og det hele skylles ned med juice og kaffe. Nogle gange topper vi brunchen med pandekager eller vafler, det er så kun en gang imellem – for man spiser jo ikke kage til morgenmad 😉 Men nu er der jo tale om en påske brunch.

En smuk opdækning til påske brunch

Vi skal dække op med vores smukke porcelæn fra Royal Copenhagen, jeg elsker at vi kan mikse det serierne imellem, og på den måde skabe vores personlige bord. Dertil vores hverdags glas, voksen bestik og selvfølgelig også børnebestik. Både Guldklumpen og Prinsessen fik bestik i dåbsgave, det er virkelig en god gave og meget brugbar en. Både min mand også jeg har stadig vores børnebestik, og det bruges stadig. Vores brunch bord skal emme af påske, så vi skal have påsleliljer, påskeæg og påskechokolade på bordet. Vi skal selvfølgelig også have vores Royal Copenhagen påskeæg frem, de er så smukke syntes jeg. Jeg har bare svært ved at pynte op med for meget porcelæn med en baby i huset, det giver bare dårlige nerver. Jeg har aftalt med Guldklumpen at vi laver påske pynt i Hama perler i weekenden. Jeg glæder mig måske lidt mere end ham, så jeg er gået i gang med at samle ideer på Pinterest 🙂

 

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Bæklund design//

Skriv et svar