Choko-Peanut-Banan dessert der næsten er sund

Choko-Peanut-Banan dessert

Søndag indbyder altid til skønne desserter og den her skønne Choko-Peanut-Banan dessert, skal altså deles med alle jer – for den er vildt lækkert! Den er meget simpel, og de fleste der elsker peanutbutter og banan har ingredienserne derhjemme.

Choko-Peanut-Banan dessert

1 banan

1 spsk peanutbutter – jeg bruger en crunche fordi jeg elsker peanuts, og ikke mindst følelsen af at det knaser.

1 spsk kakaopulver

Mos banen godt til babymos, bland peanutbutteren i, og til sidst kakaoen. Nå massen er ens artet er din Choko-Peanut-Banan dessert klar til servering. Jeg toppede den med frisk økologisk kiwi og sprøde blåbær. Blåbær passer så fint til alt med chokolade smag. Selvom jeg vil våge den påstand at hindbær er perfekt til chokoladekage og en syndig brownie. Uhh jeg tror jeg skal til at bage brownie noget oftere. Det er virkelig en kage man ikke skal kimse af, den er også virkelig nem at bage glutenfri.

Desserten ligger tungt i maven, og giver masser af smagsnuancer. Jeg har også rørt den med mørke chokolade stykker, men så kommer der jo sukker i. For det gode ved en her dessert er, at den kun er naturligt sødet med banan. Så jeg vild sige at den er sund og syndig på samme tid 😉

Jeg håber I alle får en skøn søndag <3

Skriv et svar