Chokolademousse uden mælk

img_2176

Under min graviditet havde jeg en voldsom sød tand, normalt skal man jo nok holde lidt igen, mest hvis ens vægt øges hurtigt – det gjorde min i starten, men jeg endte igen på plus 12 kg. Hvilket jo er ingenting i forhold til andre, jeg har da hørt om kvinder der tog både 20, 25 og 30 kg på – det er jo mange ekstra ekstra kilo, hvis man får en baby 3,5 – 4 kg. Derfor holdte jeg mig ikke tilbage med kager og desserter til sidst, og Guldklumpen var kæmpe fan af mors mange desserter. Den her chokolademousse er lidt mere til den syndige side, så jeg vil anbefale at I spiser frugt til, gerne bær eller anden frisk og syrlig frugt.

Jeg brugte:

1 æggeblomme

100g chokolade – jeg brugte 70%

1/4 dl soyaflødeskum

1/2 dl kaffe

Jeg gjorde:

Jeg smeltede chokoladen i vandbad, piskede fløden til skum, den smeltede chokolade piskes med den afkølet kaffe og æggeblommen. Vend chokolademassen sammen flødeskummen, anret i portionsglas og sæt på køl.

Der er til 4 portioner, men jeg anrettede kun 2 glas, resten brugte jeg som fuld på denne kage – nøj det smagte og godt.

img_2180

2 Replies to “Chokolademousse uden mælk”

Skriv et svar