Clean Cool Cotten

IMG_6116

Jeg har et utal af gange snakkede om dufte fra Clean – men som så mange andre gange, taler fornuften til mig, og siger hvor mange dufte skal du have i din skuffe? Min næse siger 100, men min pengepunge nøjes ofte med at overbevise mig om at 10 burde være nok…(ja jeg har overvejet at købe en mindre fornuftig og nærig pung)!

Jeg er rigtig god til at gemme mine bonuspoint fra matas, så god at det tit ender med at jeg får en mail med teksten – Dine point udløber snart! Og da det skete sidst, måtte jeg hellere kigge pointshoppen igennem efter mulige kup…der var desværre ikke særlig mange kup, men der var denne body lotion fra Clean. Dermed fik jeg mit første Clean produkt i hus, and I love it! Jeg har fået flere kommentarer på at jeg duftede godt med den på armene, bonussen er også at man dufter ekstra rent.

IMG_6119

2 Replies to “Clean Cool Cotten”

Skriv et svar