Coolstuff – ideer til mors dag

Coolstuff Collage

Reklame

Jeg er selv mor til 2 skønne børn, og igennem de sidste år har vi fejret både mors dag og fars dag. Jeg har været så heldig at modtaget smykker og flotte tegninger, og jeg har købt gaver til manden min. I år har coolstuff.dk samlet ideer på gaver til morsdag, jeg har derfor udvalgt nogle ting jeg ville blive glad for. Lyskassen lightbox er jo en blogger klassiker, jeg syntes de er så smarte! Nu begynder Guldklumpen i skole efter sommerferien, så han er ekstra nysgerrig på bogstaver. Men det ville nu også være sjovt, at skrive små beskeder til min mand. Jeg tænker den skulle være i soveværelset, hvis jeg altså fik sådan en.

Coolstuff polariod kamera

Kameraet har jeg tænkt på at anskaffe mig. Mest fordi jeg elsker at putte ting i kasser, og et billedet af indholdet ville være perfekt, til at skabe overblik. Børnene har fået flere Lego opbevarings kasser. Guldklumpen har sorteret sit Lego efter Ninjago, Nexoknight og Marvel. Jeg tænker at et billede af nogle af figurene på kassen, ville gøre det nemt at finde den rigtige. Som barn var jeg dybt betaget af polaroid kameraer, min onkel havde et og det var sejt! Kameret på collagen er et Fuji Instax Mini 8, og det fås i 7 forskellige farver, jeg har set det hvide mange gange på Instagram. Men jeg syntes nu at det lyserøde er meget fint, og så er pink jo sæsonens it-farve. Coolstuff har også andre polariod kameraer.

Star Wars fylder meget herhjemme, som mor til en dreng og gift med en Star Wars fan, ville det være sejt at kunne bage en Darth Vader kage. Blomster er også en klassiker til mors dag, og det er genialt at kunne plante dem selv. Så kan de også nydes mere end en uge i vase. Vaskenødderne er en bæredygtig måde at vaske dit tøj på, og dem har jeg altid haft lyst til at teste.

Alle tingene på collagen kan findes på coolstuff.dk

Indlægget er skrevet i samarbejde med coolstuff.dkCoolStuff

Skriv et svar