Coral Love – Loreal 238

238a

I sidste uge var jeg et smut forbi min lokale Matas butik i Fredensborg, en lille bitte Matas med varer fra gulv til loft, de har ikke alle mærker, men et godt udsnit. Jeg har for et par uger siden købt ny håndcreme i matas, men uden at jeg var opmærksom, fik ekspidienten bibbet min håndcreme to gange. Heldigvis kunne jeg komme tilbage, og få pengene tilbage, men istedet for at få pengene ud købte jeg denne fine neglelak, Loreal 238. Jeg er generelt ret glad for coral, en meget fin sommer og forårs farve, men den fungere altså også her midt i november.

238b

Det er en lille flaske, hvilket jeg kun ser som positivt, for så kan man nå at bruge lakken, i stedet for at brænde inde med halve flasker. Så kan man jo også prøve flere forskellige farver, uden at det koster mulle mange penge – der er jo stor forskel på 40 kr. eller 200 kr. som en Chanel lak koster.

Holdbarheden på loreal lakken er også lige så god, som de Chanel lakker jeg har. Her har jeg lagt et lag underlak, 2 lag af lakken og til sidst har jeg brugt den her hurtigtørrende spray fra H&M.

238c

238d

Skriv et svar