Craving – Appelsiner fra Envii

Appelsiner fra Envii

Har I set den nye kollektion fra Envii? Den står på appelsiner for alle pengene, og hvem bliver ikke glad af appelsiner? Jeg er i hvert fald ret vild med printet, det emmer af sol og sommer. Og så minder det mig om et ferie minde fra Rom, hvor vi gik en tur i en lille appelsin lund. Der hang den skønneste duft af solmodne appelsiner i luften, en duft jeg stadig kan huske 🙂

Efter jeg så den her kollektion, viste jeg bare at jeg måtte eje nogle appelsiner fra Envii. Men som altid er det store spørgsmål – hvilket!

Hvordan jeg vil bruge appelsiner fra Envii

Jeg er kort sagt ret vild med nederdelen, den har det helt rigtige look, af spansk tango møder lange sommernætter i godt selskab. Jeg vil style den med hvid t-shirt, og måske en af dem med print, eller en hvid sommer skjorte. Den kan dresses op og ned, alt efter hvilken anledning den skal luftes i. Hvide sneakers ville klæde den, men det vil orange pumps eller flade sommer sandaler også. Kjolen er også virkelig smart, lige i tråd med mit indlæg om flere slå-om kjoler til skabet.

Bikiniunderdelen er jeg altså også blevet ret lun på. Jeg tænker den vil være et ret godt match med den her bikinioverdel. Den måde man kan style sin bikini efter ens humør, tiltaler mig ret meget. På den måde kan jeg også skræddersy min helt personlige bikini look. En lille bonus er, at jeg så også kan mixe både underdel og overdel med det, jeg allerede har i skuffen.

Er I også fristet af appelsiner fra Envii?

Du kan finde alle items med appelsiner fra Envii på deres hjemmeside.

4 Replies to “Craving – Appelsiner fra Envii”

Skriv et svar