Craving – Den ternede skjorte

Den ternede skjorte

BerryRød/blåLyserød

I American Eagle fandt jeg den fineste ternede skjorte, men jeg var ikke sikker på, at den lige var mig. Så jeg forlod butikken uden en skjorte, men med 400,- sparret. Sådan så jeg det i mange dage, for jeg syntes også at 400,- var dyrt for en skjorte, som jeg ikke var sikker på var mig. Jeg fandt den i deres outlet i Orlando, men den var ikke engang på tilbud. Tænk at man har en outlet butik uden tilbud, det er da lidt mærkeligt!

Alternativer til den ternede skjorte

Nå men nu er jeg hjemme, og jeg kan ikke tænke på andet den skjorte. Det kan godt være at jeg sparrede 400,- i nuet, men til gengæld har jeg avet mig lige siden. Mest fordi at American Eagle ikke er en butik der findes i Danmark. Det er den fine skjorte på billedet jeg lod hænge i butikken, Jeg har fundet et par gode bud, eller det syntes jeg i hvert fald selv, og jeg er sikker på at de vil blive et hit i min garderobe.

Jeg tænker at de skal sættes sammen med jeans, og nederdeler, men de kan helt sikkert også bruges til andre bukser. Moden for tiden er jo ret lose, hvis du vil have bukser med vide ben, så er de i alle butikker. Vil du derimod have stramme og lige ben, så hænger de næsten lige ved siden af. Jeg syntes det eneste der er lidt svært at finde, er nederdeler i alle længder, men det er sikkert mig der kigger det gale sted 😉

Er I til den ternede skjorte? Eller det for 90’er til jer?? Skjorten der er sort og lyserød, minder dog meget om det design som jeg sammenligner med en skovmandsskjorte. Og sådan en tænker jeg ikke nødvendigvis skal tilføjes i min garderobe, men jeg kan jo blive overrasket.

One Reply to “Craving – Den ternede skjorte”

Skriv et svar