Craving – Sølv sneakers

sølv..

Det er alt for længe siden jeg har delt en craving, men i dag så jeg de her helt fantastiske sneakers i H&M nyhedbrevet. Er de ikke bare fine?! De er da perfekte til jeans, nederdel og til sort bare generelt 🙂 Hvilket jo er helt fint med min garderobe.

Har I nogle erfaringer med sko fra H&M?

4 Replies to “Craving – Sølv sneakers”

  1. De er jo så fede!! 🙂
    Jeg har desværre ingen erfaring med HMs sneakers, men tænker at de nok ikke er lige så gode, som hvis man køber sko i en rigtig skobutik, men jeg ved det ikke 🙂

  2. Shit de er fede! Har dog allerede to par glimmer sko, så burde ikke købe flere, men er fristet! 😀

  3. Jeg oplever det faktisk utrolig positivt med H&M’s sko sådan rent generelt. De laver faktisk nogle helt fine og behagelig sko, som samtidig er inde for et godt budget. Vil ikke, ikke sige, at desto dyre de er i H&M, desto bedre er de. For det er de rent faktisk, men selv dem til omkring de 130kr har en virkelig god form til foden osv. Jeg kan uden tvivl anbefale dem 😀

Skriv et svar