Craving – Termodragt til de kolde dage

Termodragt

Jeg så den første gang sidste år, den der termodragt i jumpsuit model. Jeg var noget skeptisk, men alligevel blive jeg drager lidt. For hvem har ikke prøvet at fryse så meget, at man blev misundelig på de der børn med flyverdragt. Tænk hvor dejlig varmt de har det i dragter! Jeg kunne selvfølgelig bare have lagt min kærlighed til en fisker i Gilleleje med Thyborøn habit, I kender sikkert godt de der ud i et dragter for voksne. Sådan en er helt sikkert også dejlig varm, bare ikke lige så smuk, smart og moderigtig som den her fra Global Funk*! Og som temperaturen falder, begynder jeg at crave sådan et termo jumpsuit.

Jeg er helt sikkert ikke den eneste, er I også blevet lidt små lunde her i kulden på sådan en termodragt? Jeg er i hvert fald ret vild med dem! Den fine fersken farvede termodragt, er så fin at jeg var lige ved at klikke den hjem med det samme. Men som altid kommer jeg til at tænke, vælg hellere den sorte. Tænker lidt at det er det der sker hver gang jeg skal købe nyt tøj. For stort set 70 % af alle mine ting er sorte. Hvis de ikke er helt sorte, så er det grundfarven! Men til vinter hvor det er mørkt, kunne den fine fersken farvede* – som faktisk hedder rose nude og kun forhandles hos LykkeByLykke*, måske bedre kunne ses i mørket. Eller den vil i hvert fald lyse bare lidt op i tusmørket.

Termodragt i flere farver

Termodragten fra Global Funk findes i black, night sky, dark green og carmoflage til priser fra kr. 799,-. Den smart rose nude udgave kan som tidligere sagt kun fås hos LykkeByLykke.dk*. Hvilken farve er I mest til? Ville I gå efter den smukke sarte farve, eller den mere sikre vej med en sort, blå eller grøn??

Skriv et svar