Da kufferten skulle pakkes

Reklame//Jeg har glædet mig i ca. 5 måneder til dette års sommerferie. Mest fordi vi i år har været i god tid, men også fordi vi skal være afsted i næsten 3 uger. Det bliver fantastisk, at være i Florida så længe. Alt er på plads, vi ved præcis hvor vi skal bo, og vi har også planlagt nogle af oplevelserne på forhånd.

Det eneste vi desværre ikke har fået planlagt, er antallet af underbukser og strømper! Det kom faktisk bagpå mig, at børnene ikke har undertøj til 3 uger. Men vi er jo vandt til at vaske tøj når vaskekurven er fuld, og det er den så hver weekend. Derfor har de ikke brug for mere end ca. 10 par af hver. Jeg mangler ikke, for 2 år siden var jeg i Victoria Secret outlet, og der fik jeg 20 par med hjem. Dertil kommer alt det løse, som dem der passer til bh’erne, og så kunne jeg da heller ikke dy mig. Både sidste år og i år kom jeg i samme outlet, og fik lidt nyt med hjem.

Intimo til hele familien

Manden min derimod er lidt mere besværlig, han har havde heller ikke nok. Men det er jo ikke nemt at vide hvilken type der passer bedst, når man står med en pakke i butikken. Derfor har jeg foreslået ham at købe et lille lager ind, af dem han kan lide. Et sted jeg flere gange har anbefalet ham er kigge er på Intimo.dk. De har et bredt udvalg, til budgetvenlige priser og så levere de fra dag til dag. Så hvis vi pakker kufferten i god tid til næste år, kan vi faktisk nå at få dem leveret – og de har undertøj til hele familien. Det er nu ret smart! Find dem her og se hele Intimo.dk udvalg.

//Indlægget er skrevet i samarbejde med Intimo.dk//

Skriv et svar