I dag gad jeg godt 2018/2 – og fin tee fra Ganni

Jeg gad godt look til varmere dage, sommer og forår, nederdel og t-shirt

Reklamelinks er mærket med *

Nederdel*T-shirt*Smykker*Taske*

Så blev det fredag igen 🙂 Sidste fredag var jeg til personalefest på mit nye arbejde, og jeg ville have følt mig så smart i det her look. Jeg er helt pjattet med den nye t-shirt fra Ganni. Endnu en gang har de forstået at designe en almindelig hvid t-shirt, som jeg næsten ikke kan leve uden. Jeg var også helt fjollet med deres citron og banan t-shirt, men jeg vil bare mene at kr. 500,- er lige lovlig dyrt for en almindelig t-shirt. Jeg ved ikke om jeg er alene med den holdning? Derfor er jeg altid på udkig efter de her tee fra Ganni på udsalg.

Den fine tee fra Ganni

T-shirten med det mønstret kirsebær er ingen en fantastisk design tee fra Ganni, men igen er prisen for dyr efter min smag. Dermed ikke sagt at jeg ikke drømmer om, at den dumper ned i min postkasse, for det gør jeg! Jeg drømmer om at sætte den sammen med jeans, sort nederdel men også den her fine prikkede sag. Den pasodoble-inspirerede   nederdel er fra Vila, et mærke jeg er blevet ret glad for, mest fordi deres priser er i bund, men kvalitet og design er ganske udenmærket. Udenmærket efter den gamle betydning, altså rigtigt godt!

Jeg ville tilsætte smykkerne fra hvisk, jeg har faktisk allerede de fine øreringe i hus. Dem må I se en af de nærmeste dage, jeg har faktisk haft de små water lily* øreringe på hele uge. Jeg havde selvfølgelig ikke det her på i fredags, men jeg er sikker på, at det ville havde været en god fest også i det her look.

Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen og se x-factor med min familie, rigtig god weekend, jeg tjekker ind igen i morgen. Vi ses <3

One Reply to “I dag gad jeg godt 2018/2 – og fin tee fra Ganni”

Skriv et svar