I dag gad jeg godt #47 – et sporty look

 

sporty look

Nederdel TrøjeUr – SkoBomber – Ringe

Det sporty look

Jeg ville gerne gå ud i denne våde og regnfulde fredag i det her! Jeg tænker at enhver regnfuld fredag i april, ville blive lidt sjovere i det sporty look. Trøjen er fra Ganni, og den er allerede vældig populær, generelt har Ganni lavet en genial SS17 kollektion.

I dag skal jeg til tandlægen, det er omkring 5 år siden sidst. Eller jeg var der sidste fredag, og der fik jeg en tid til at få udbedret et par ting. For jeg har aldrig haft stærk emalje, derfor skal de fikset. Jeg har faktisk gået med tandpine i ca. 5 måneder, men som mor valgte jeg at sætte mig selv efter børnene. Men nu er Prinsessen stor nok til at blive passet en times tid, så mutti kan gå til tandlæge.

I eftermiddag er der afslutningsfest i børnehaven, tænk at min lille dreng allerede er klar til Fritidshjem og skole <3 Og til fest er nederdel et godt valg, flade sko er genialt når man har børn, for så kan man være med til leg. Hatten af for de kvinder, der kan løbe og lege i stiletter. Det er altså ikke mig, jeg sidder bedst i stiletter. Ur og ringe forsætter det sporty look, det er et look jeg holder meget af.

Skriv et svar