I dag gad jeg godt #48 – med skjortekjole

Indlægget indeholder reklamelinks – de er registreret med *

Kjole – Leggings* Støvler* Taske* Smykker

Jeg har flere gange tjekket den her kjole ud fra H&M, jeg så den første gang i butikken i Helsingør. Det er en natkjole, men jeg syntes altså, at den sagtens kan bruges som kjole. Sådan en western inspireret skjortekjole, som så er mega feminin. Min mand stod bare og gloede på mig, da jeg viste ham den. Han kunne i hvert fald ikke forstille sig, at den ville være helt fantastisk. Jeg tænker faktisk at han vil grine lidt, når han høre at det er en natkjole.

Natkjole eller skjortekjole – jeg gad godt

Der har været mange eksempler på skønne pyjamas skjorter, som bruges som almindelige skjorter. Nogle er også gået all-in med en hel pyjamas, hvilket er i god tråd med hele sæt-effekten. Men når man kan tage sin pyjamas på på arbejde, så kan man vel også tage sin natkjole på! Eller hvad tænker I? Er natkjole til hverdag helt godnat?

Støvlerne ligner mine Bronx ret meget, men et par i sort ville være helt perfekt, og ville passe til en mere farverig garderobe. Leggings i læderlook kan bruges til rigtig mange forskellige looks, de vil passe rigtig godt til skjortekjoler, en lang strik og for nogle som bukser – men det er ikke rigtig mig.  Smykkerne er fra Hvisk, tryk lige på linket så er i søde (jeg modtager point for hvert klik).

Tasken er fra Ralph Lauren, og har et smart look. Lidt fint men også meget feminint og moderne. Jeg gik efter at finde en taske med frynser, for at holde den western inspirerende stil. Jeg syntes at den fungere fint til looket. Jeg er meget spændt på hvad I tænker om natkjolen, så del meget gerne jeres tanker i en kommentar – tak 🙂

Skriv et svar