Dag nr. 3

dag3
Dag nr. 3 (fase 1) det var ikke med den store “ja hat” på, at jeg tog imod dag 3. Jeg havde ikke tabt mig efter dag 2, men jeg havde da heller ikke taget på!
Til morgenmad spiste jeg den obligatoriske soya-yoghurt som de andre dage, denne gang med en rest æggekage fra aftensmaden som ekstra protein. Jeg drak ekstra meget vand til maden, det kunne jo være derfor at vægten stod stille.
Frokosten blev indtaget ved køkkenbordet, lige før vi skulle ud af døren, vi skulle nemlig besøge min mands morfar. Jeg spiste en halv dåse torskerogn med rejer – eller det var ihvertfald meningen, rejerne endte min kat med at spise.
Eftermiddags snacken var to-go, da vi skulle til eftermiddagskaffe. Laktosefri yoghurt med kanel og rosiner to-go 🙂
Aftensmaden blev lidt snyd, der kom jo grønsager med! Oksekød i wokret med hvidløg, løg, ingefær, gulerod, peberfrugt og østerssovs.
3 muffins med hindbær-yoghurt-HUSK topping og danskvand skulle der til aften hyggen 😉

Status efter dag 3: 200 gram tabt 🙁
I alt tabt 800 gram – 4,7 kilo endnu.

2 Replies to “Dag nr. 3”

Skriv et svar