Dag nr. 4

Dag4

Puha det er svært at være til brunch buffe når man er på kur! Min morgenmad bestod af en potion soya yoghurt med HUSK, kanel, glutenfrie havregryn og lidt græskarkerner – havde sådan lyst til noget der knassede!

Så blev det frokosttid og dermed brunch tid, jeg spiste først det på billedet og efter en lille time hoppede jeg op til buffeen igen, denne gang med masser af æg, bacon og jordbær-smoothie. I følge diætens retningslinier må jeg først spise frugt i fase 3, men jeg var jo til fødselsdag, jeg spiste jo ikke kage eller noget andet “farligt” 😉 Men hold nu op hvor var jeg mæt! Så mæt at jeg næsten ikke kunne spise min aftensmad, den stod så også på “tøm køleskabet” og det var ikke den mest ophisende menu!!

Aftenhyggen udgik også på grund af manglende appetit, men det var lidt en fejl har jeg efterfølgende læst mig til, da dette måltid er med til at holde forbrændingen oppe – øv altså også!

Status efter dag 4: 0 gram tabt – men efter god brunch er stabil vægt da også en vinder 🙂
I alt tabt 800 gram – 4,7 kilo endnu.

På dag 5 tager jeg hul på fase 2. Læse mere om fase 2 lige her.

2 kommentarer til “Dag nr. 4”

Skriv et svar