Dag nr. 5

dag5

Så var min juleferie slut og jeg skulle tilbage på arbejdet, dagen startede med stress og jag, da vi alle 3 var blevet vandt til at stå sent op. Min morgenmad indtog jeg ved køkkenbordet, en hurtig laktosefri yoghurt med glutenfri havregryn og kanel – og ud af døren med os.

Mandag var min første dag i fase 2, så nu må jeg spise grønsager hver anden dag – jeg havde bare glemt at man helst skal undgå gulerødder og bønner, nå men skidt pyt med det. Efter frokost kl. 12.15, skreg min, mave efter mad allerede kl. 15.15 – og med forsinkelser på F-toget, resulterede eftermiddagen med at jeg missede mit tog hjem i Hellerup 🙁 Jeg endelig kom hjem skulle jeg faktisk til at lave aftensmad, men min mave skreg jo helt vildt, derfor hapsede jeg lige en lille portion soya yoghurt med kanel og 4 dadler, bare for at få blodsukkeret op igen.

Aftensmaden bestod af kødsovs med øko-tomater og gederulle, ikke så spændende igen, men så kommer vi jo til aftensnacken 🙂 laktosefri yoghurt med lidt honning, vaniliepulver, HUSK og kakao. Det smagte fantastisk – jeg fik jo næsten chokolade.

Status efter dag 5: 800 gram tabt – SÅDAN!!
I alt tabt 1,6 kilo – 3,9 kilo endnu.

2 kommentarer til “Dag nr. 5”

  1. Ja det er så hårdt at vende sig til at komme op igen, efter ferie.
    Og så synes jeg at det er så forfærdeligt, når maven bare skriger efter mad og der ikke er nogle i sigte de næste mange timer.
    Men hvor er du sej Camilla og tillykke med det opnåede resultat indtil videre 🙂 – husker du at fejre det?

    1. Mange tak Ida, jeg fejre det ikke rigtigt endnu, jeg er bare glad når der sker noget 🙂
      Når målet er nået, så skal det fejres!

Skriv et svar